Spinningmarathon 2019

Spinningmarathon 2019

Wij, Sandy en Cindy: twee sportievelingen, gaan januari 2020 een flink avontuur aan middels de kili-challenge!

We beklimmen de hoogste berg van Afrika; de Kilimanjaro met een hoogte van 5895 m! We doorkruisen 5 klimaatzones van +30 tot -20 graden Celsius. Deze tocht ondernemen we niet zomaar: we doen dit in combinatie met het goede doel WarChild. WarChild begeleidt kinderen in oorlog via psychosociale hulp en educatie en bouwen daarmee aan een kansrijkere toekomst voor de vele kinderen in oorlog.

Op 9 November organiseert Meer Sports een spinningevent om geld op te halen voor de kili-challenge van Sandy en Cindy. De volledige opbrengst gaat naar WarChild. Er zijn op 9 november 6 spinninglessen, waarvoor jij je kan inschrijven. Schrijf jezelf in voor meerdere lessen achter elkaar en creëer een spinningmarathon voor jezelf. Of je nu ervaring hebt met spinning of helemaal nooit op een spinningbike hebt gezeten, dat maakt niet uit. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop! Schrijf jezelf in voor een les met de minimale donatiekosten van €7,50. Ga jij voor meer lessen? Dan is de derde les €5,00.

 Op 9 november zullen er energierijke snacks en tussendoortjes beschikbaar zijn, zodat jij jouw optimale spinningmarathon kan fietsen. Daarnaast verkopen we deze dag tosti’s, waarvan wij de opbrengst ook doneren aan WarChild.

De lessen worden verzorgd door ons getalenteerde spinningteam. Stuk voor stuk mensen met een passie voor sport en spinning. Laat ze je motiveren om tot het uiterste te gaan!

Hoe kan ik mijzelf inschrijven en hoe doneer ik?

Schrijf jezelf in door op deze knop te klikken en vul het contactformulier in met de juiste informatie, bel even naar de sportschool of ga even langs. Je naam zal genoteerd worden op de lijst. Je kan er zelf voor kiezen om direct contant te betalen of om dit op de dag zelf te doen. Je ontvangt een toegangsbewijs welke altijd geldig is met een Meer Sports stempel. Deze stempel ontvang je na betaling.

Let op! De reguliere spinningles om 10.00u gaat op 9 november niet door. Voor de spinningmarathon moet apart worden ingeschreven.

Er kan alleen nog ingeschreven worden voor 9:30. De rest is helaas al vol. Dus schrijf je snel in!

 

Gesponsord door:

facebook
twitter
linkedin
instagram
youtube