Personal training

Wat wil jij bereiken?
Wil jij graag aan je conditie werken of in shape komen, maar heb je moeite om je doelen te behalen? Om snel resultaat te boeken hebben wij dé oplossing voor je. Kom bij Sport & Healthclub Meer Sports trainen met een echte personal trainer.

Jouw Personal Trainer?
Een personal trainer stelt naar aanleiding van jouw doelen samen met jou een persoonlijk bewegings- en/of voedingsplan op en zorgt dat je daadwerkelijk resultaten behaalt. Een personal trainer kan zijn specialiteit hebben, zoals een bepaalde tak van sport of bepaalde technieken. Het gaat erom dat jouw personal trainer past bij jouw specifieke wensen. Het werkt erg motiverend om samen met een personal trainer aan je gezondheid te werken. En dat is tegenwoordig heel betaalbaar!

Wat doet een Personal Trainer voor mij?
Een personal trainer:

  • Bepaalt samen met jou een realistisch doel;
  • Helpt jou je doelstelling te behalen;
  • Stimuleert/corrigeert waar nodig is;
  • Zorgt dat je het uiterste uit je training haalt.

Personal Training of fitnessbegeleiding?
Een personal trainer gaat een stap verder dan fitnessinstructeurs. Een aantal verschillen zijn:

  • Een personal trainer is veel persoonlijker bezig en let dus veel scherper en nauwkeuriger op jouw vorderingen, waardoor je sneller resultaten boekt. Een personal trainer heeft extra scholing gehad en is daardoor in staat je nog beter te helpen bij het bereiken van je gezond- en fitheidsdoelen.
  • Onze personal trainer spreekt af wanneer het jou schikt. Bij normale fitnessbegeleiding ben je gebonden aan de openingstijden van de fitnessclub. Onze personal trainer is veel flexibeler en kan zelfs buiten de club of s’avonds laat een trainingssessie houden.
  • Een personal trainer heeft meer ruimte, mogelijkheden en materialen om functioneler te trainen. Functionele training betekent kortweg: meer oefeningen die aansluiten bij de situatie in de dagelijkse praktijk.

Hoe zien de trainingssessies eruit?
Elke sessie varieert, dit zorgt ervoor dat elke training een uitdaging blijft. Elke sessie is geheel gericht op het doel dat jij vooraf gesteld hebt. Je personal trainer zal je tijdens de sessie coachen/stimuleren zodat je uit elke training 100% voldoening haalt en uiteindelijk het gewenste resultaat behaalt.

Hoe fit moet ik zijn?
Personal Training is geschikt voor iedereen. Ben je nog nooit op de sportvloer geweest? Geen paniek! Stap voor stap zorgen wij ervoor dat je je doel bereikt.

Wat is de trainingsduur?
De tijdsduur van je training en hoeveel trainingen je nodig hebt, hangt af van je doel. Samen met je Personal Trainer bepaal je je trainingsuren en dagen.

Duo Training
Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar kan motiveren.

Starten?
Maak vrijblijvend een afspraak voor een coaching sessie met onze personal trainer Noyah Farneubun.

* Aan deze activiteit zijn extra kosten verbonden.

facebook
twitter
linkedin
instagram
youtube