Les Mills Bodybalance

Les Mills Bodybalance

Wil je graag sporten maar ben je geen fan van drukke zware intensieve groepslessen? Dan is de groepsles Body Balance dé oplossing!

Body Balance is een groepsles geïnspireerd op yoga, Tai Chi en pilates. Je bouwt kracht op en werkt aan je flexibiliteit en ondertussen kun je tot rust komen en genieten van de kalmte. De les brengt je lichaam in balans door de gestructureerde series van bewegingen op moderne muziek. Iedere drie maanden verzorgt Les Mills een nieuwe Body Balance les.

De Body Balance lessen zijn voor iedereen geschikt! Sommige oefeningen vergen iets meer aandacht om ze goed aan te leren, maar oefening baart kunst! De oefeningen kunnen altijd aangepast worden aan eigen behoefte, waardoor jij tot jouw beste eindresultaat kan komen. Hoe vaker je aan de les deelneemt hoe beter je in de flow van de work-out komt!

Nu horen we je denken, waar is Body Balance nuttig voor? Je verbetert de flexibiliteit van je gewrichten en je krijgt een groter bewegingsbereik, daarnaast verbetert je cardiovasculaire functie, verbrand je calorieën en het zorgt voor een blijvend gevoel van rust en kalmte!

Schrijf je in voor een proefles en kijk of het iets voor jou is.

 

facebook
twitter
linkedin
instagram
youtube