Team

Teamcaptain

Je team maakt je club! Iedereen staat altijd voor je klaar! We zijn er voor een gezellig praatje en als professionals. Iedereen heeft de juiste kennis en diploma’s op zak om jullie verantwoord te kunnen coachen. We volgen cursussen en workshops, komen geregeld samen om nog beter te worden. Maak kennis met ons team!!

Meer Sporties team

Wendy van der Meer

Wendy van der Meer

Eigenaresse

Meer Sports oprichter Wendy hield toen ze jong was eigenlijk helemaal niet van sportscholen. Gelukkig is die passie voor sport wel gaan groeien toen ze in aanraking kwam met spinninglessen! In oplossingen denken is een van haar beste eigenschappen. Vol energie en nieuwe ideeën komt ze iedere dag weer aan bij de sportschool. Veel vrije uurtjes heeft ze niet. Met een druk leven, gezin en werk vindt ze het heerlijk om tijdens deze vrije uurtjes te borrelen, naar de bossen te gaan of deze tijd lekker alleen in alle rust op de bank met een frietje te spenderen. Ze staat altijd voor je klaar en als het even wat rustiger is komt ze graag uit haar kantoortje voor een gezellig praatje.

Nicky Schiltmans

Nicky Schiltmans

Trainer

Nicky is één van onze fitness instructeurs wiens passie voor sport al zo lang bestaat dat ze niet eens meer kan herinneren wanneer het ooit begon. Ze is een echte allrounder, die lessen geeft aan de kleine kindjes tot aan de seniorenfit. Haar improvisatie talent en muziek gevoel zorgen ervoor dat de kinderen altijd weer met een grote glimlach naar buiten lopen. In haar vrije tijd spendeert ze het liefst haar tijd samen met haar gezinnetje en vrienden. Af en toe een festival zegt ze ook geen nee tegen. Nicky is een echte positieveling die altijd voor je klaar staat in de fitness.

Noyah Farneubun

Noyah Farneubun

Trainer

Noyah zegt dat hij van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken. De inzet van deze doorzetter is altijd de volle 100%, dat maakt hem een echte Meer Sporty. Hij werkt fulltime in de sportschool als personal trainer, floormanager, groepsles instructeur en fitness begeleider. Zo, een hele mond vol! Hij vindt het heerlijk om mensen voedingsadvies te geven en te helpen naar een optimaal resultaat, al heeft hij soms zelf nog wel eens moeite om van al die lekkere snacks af te blijven. Naast zijn werk bij Meer Sports is hij altijd wel bezig met een klusje hier en daar en is hij vooral lekker bij zijn mooie gezin.

Isabelle van de Grint

Isabelle van de Grint

Marketing & communicatie en barmedewerker

Deze food lover woont in Den Bosch en komt één keer in de week op en neer om achter de bar te werken. Verder is ze een administratief wonder en organiseert ze leuke acties en evenementen. Ze wordt graag in het diepe gegooid en daar wordt ook voor gezorgd! In haar vrije tijd organiseert ze etentjes voor vrienden onder het genot van een aantal wijntjes of is ze te vinden in haar favoriete stad, Den Bosch. Deze Meer Sporty is lekker ambiteus en vindt zichzelf soms te recht door zee, maar daar hebben wij geen problemen mee.

Pim de Groot

Pim de Groot

Fysiotherapeut

Deze energieke en altijd vrolijke, Pim heeft zijn eigen fysiotherapie praktijk binnen Meer Sports. Deze man heeft een enorme passie voor zijn vak en kan je bij Meer Sports voor je het weet richting herstel brengen. Zijn passie voor sport begon al op jonge leeftijd. Nu vindt hij het heerlijk om af en toe te fitnessen, kanoën of te wandelen. Stiekem is hij een groot Formule 1 (lees Max Verstappen) fan en zal hij nooit maar dan ook nooit een race missen. Pim is altijd in voor een praatje of het nu over sport, blessures of iets heel anders is, hij staat voor je klaar!

Jimme Kerssen

Jimme Kerssen

Trainer

Deze energiekeling is werkzaam in de fitness van de sportschool. Iemand die opkijkt naar Arnold Schwarzenegger en mensen ontzettend goed kan motiveren. Hij is een held in namen en weet dus ook precies wie er in de sportschool rondloopt. In zijn vrije tijd is hij een fanatieke Vitesse supporter die in opleiding is tot gymleraar op de HAN in Nijmegen. Verder houdt hij wel van een drankje in het weekend. Maar dit houdt hem niet tegen om zaterdag ochtend fris en fruitig een energieke bootcamp en circuittraining te verzorgen. Zijn grote glimlach en vriendelijkheid geven jou de energie die je nodig hebt.

Jesper Wijnen

Jesper Wijnen

Trainer

Deze vrolijke levensgenieter is werkzaam achter de bar en in de fitness van de sportschool. Hij heeft de opleiding Sport en Bewegen gevolgd, waardoor hij bij ons terecht is gekomen. Nu is hij verder aan het studeren als fysiotherapeut. Zijn bloed ging harder door zijn aderen stromen toen hij voor het eerst ging voetballen. Sinds dien is sport niet meer weg te denken uit zijn leven. Deze sportieveling houdt in het weekend wel van een drankje en gezelligheid met vrienden. Deze gezelligheid zoekt hij dan ook graag op bij Meer Sports. Dus heb je zin in een praatje? Deze sociale Meer Sporty kletst de oren van je kop!

Christan van Hal

Christan van Hal

Trainer

Onze Christan is al sinds 2009 een Meer Sporty. Haar liefde voor dans noemt ze zelf een uit de hand gelopen hobby. Dat blijkt wel! Ze is in 1999 Nederlands kampioen geworden! Dat doen wij haar niet na hoor! Deze fulltime moeder van twee mooie dochters houdt ervan om een terrasje te pakken met vriendinnen, lekker eten en te netflixen (wie niet?). Tijdens haar Zumba Toning lessen straalt ze van de passie en positiviteit. Dat komt mooi overeen met haar levensmotto, blijf jezelf en geniet van het leven. Je zal dus gegarandeerd met nog meer energie naar buiten stappen dan je naar binnenkwam.

Jaimy van Uden

Jaimy van Uden

Trainer

Jaimy is een echte levensgenieter die ultiem gelukkig wordt van tijd doorbrengen met familie, vrienden en haar mooie gezin. Van burgerlijk naar de kinderspeeltuin tot een festival, Jaimy slaat niks over. Sinds haar 18e geeft ze Kick-Fun lessen. Haar hart gaat hier dan ook een stukje sneller van kloppen. Maar dit gebeurt niet alleen door Kick-Fun lessen, ook met haar guilty pleasure, pizza salami maak je haar dol gelukkig. Met Jaimy’s positieve instelling en grote lach laat ze iedereen voldaan en moe de les uitlopen. Doe dus zeker een les Kick-Fun mee met deze power vrouw!

Natasja van der Meer

Natasja van der Meer

Trainer

Onze bodypump Queen Natasja is geboren en getogen in Heesch. Deze Meer Sporty is al sinds het begin werkzaam bij Meer Sports. Als je mee doet in één van haar lessen zal ze ervoor zorgen dat je het beste naar boven haalt en kijkt ze naar je persoonlijke verbetering. Naast haar werk in de sportschool is ze dol op honden. Ze is regelmatig met haar honden en camera te vinden in Het Bomenpark om de mooiste plaatjes te schieten. Natasja is een echte positieveling, dus gegarandeerd dat je met een grote glimlach en wat spierpijn weer naar buiten stapt.

Kaylee Meijers

Kaylee Meijers

Kids trainer

Kaylee kwam al lang voordat ze achter de bar stond over de vloer bij Meer Sports. Ze is het liefste de hele dag bezig en daarnaast danst en voetbalt ze fanatiek! Naast een Meer Sporty is ze ook aan het leren voor pedagogisch medewerker met als uiteindelijk doel juffrouw worden. In haar vrije tijd is shoppen haar grootste hobby en houdt ze ervan om met een reep chocolade op de bank te ploffen. Kaylee is altijd lekker aanwezig maar is ook enorm behulpzaam. Dus heb je een vraag of ergens hulp bij nodig. Maak even een praatje met haar!

Hidde van Kemenade

Hidde van Kemenade

Trainer

Deze sociale Meer Sporty, heeft altijd tijd om met je te kletsen over sport. Zijn passie begon op jonge leeftijd, eerst voetbal daarna fitness. Zijn interesse in sport stopt niet bij fitness, in zijn vrije tijd volgt hij zoveel sporten dat ze niet op één hand zijn te tellen. En als dat nog niet genoeg is studeert hij ook nog eens Sportcommunicatie in Tilburg. Zijn guilty pleasure is op de bank ploffen met een grote schaal sushi en een goede film. De volgende dag staat hij weer vol energie achter de bar te multitasken, want een beetje chaotisch is hij wel. Maar dat maakt hem alleen maar een leukere Meer Sporty!

Hanneke de Backer

Hanneke de Backer

Trainer

Hanneke is een van onze positieve en gemotiveerde spinning instructeurs. Het geeft haar enorm veel energie om een groep vol enthousiaste spinners les te mogen geven. Samen met haar gezinnetje woont ze in Heesch waar ze veel tijd en liefde in steekt. Sporten doe je volgens haar echt voor jezelf en dat staat dan ook centraal in haar lessen. Iedereen op zijn eigen niveau, zolang je zelf maar tevreden bent! Dus gegarandeerd dat je met een voldaan gevoel de les uit stapt!

Denise van der Horst

Denise van der Horst

Barmedewerker en trainer

Denise is in 2018 bij ons terecht gekomen. Begonnen achter de bar en nu een van onze meest energieke groepsles instructeurs. Van Spinning tot Kick-Fun ze kan het allemaal. Sinds haar 6e is ze al bezig met sport. Begonnen met handbal en nu mountainbiken met haar moeder. Deze afwisseling houdt haar energiek en vrolijk. Naast al dat sporten leert ze hoe ze mensen beter kan maken tijdens haar studie verpleegkunde in Eindhoven. Een drankje en dansje in het weekend zegt ze geen nee tegen. Verder is ze maar al te graag bezig met haar guilty pleasure, online shoppen. Daarom zal je haar ook regelmatig aan het werk zien bij de sportschool zien. En daar zijn wij maar al te blij mee!

Ilse Hofs

Ilse Hofs

Trainer

Meer Sporty Ilse is de rust zelve. Op jonge leeftijd is ze begonnen met turnen om zichzelf daarna op fexibiliteit en kracht te focussen tijdens Body Balance lessen. Ze vindt het ontzettend belangrijk dat je jezelf op je gemak voelt in haar lessen en echt even een time-out hebt, ze doet er dan ook alles aan om daarvoor te zorgen. Haar eigen ‘time-out’ bestaat uit Pinterest en Instagram afstruinen gecombineerd met het kijken naar de meest onnozele vlogs. Dan komt deze creatieveling echt tot rust. Als je mee doet met een van haar Body Balance lessen stap jij misschien ook wel als de rust zelve naar buiten!

Siebe Kerssen

Siebe Kerssen

Barmedewerker

Siebe is een echte voetbalgek. Hij trapt al vanaf jongs af aan zelf graag een balletje, maar nu is hij ook niet meer weg te slaan uit de sportschool. Naast fit bezig zijn, is hij ook een handige Harry. Hij is aan het leren voor automonteur en werkt af en toe in de garage. Je kan deze Meer Sporty vinden achter de balie, misschien oogt hij dan een tikkie chaotisch, maar deze socializer staat voor je klaar. Of je nu een vraag hebt of wat extra hulp nodig hebt in de fitness. Siebe weet wel raad.

facebook
twitter
linkedin
instagram
youtube