Nieuw binnen Meer Sports

Er is weer een nieuw jaar van start gegaan! Heb jij jezelf ook nieuwe voornemens en doelen gesteld? Wij helpen je graag om deze doelen te behalen. Een nieuw jaar betekent niet alleen nieuwe doelen, maar ook een hoop nieuws binnen Meer Sports. Wij hebben hier hard aan gewerkt en we hopen dat jij net zo enthousiast bent met deze leuke nieuwtjes!

 

Nieuw: Body Support!

Meer Sports biedt Body Support aan! Body Support is hét leefstijlprogramma dat jou leert om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Veel crashdiëten gaan uit van een lage energie-inname. Hierdoor raak je snel kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje staan. Wanneer je daarmee stopt en weer terug gaat naar een normaal eetpatroon vliegen de kilo’s er weer aan. Body Support pakt dit anders aan. Zij bieden een programma van 10 weken waarin jij, samen met je coach, slimmer aan de slag gaat met weekmenu’s. Deze zijn geheel afgesteld op jou persoonlijk, daarbij krijg je een overzichtelijke persoonlijke boodschappenlijst. Iedere week wordt er een lichaamsmeting verricht om te kijken wat je afgevallen bent en/of wat de resultaten zijn. Niet bang zijn voor honger, want met Body Support eet je gewoon 6x per dag. Genoeg ruimte voor heerlijke tussendoortjes, die ook nog eens verantwoord zijn. Check deze link Body Support voor meer informatie of neem contact op met ons en vraag naar Noyah als je wel benieuwd bent naar deze weekmenu’s! Ontvang tot 15 februari een gratis proefweek en kom erachter hoe makkelijk Body Support is vol te houden.

 

Nieuw: Meer Sports app!

Vanaf dit moment kun je lessen reserveren via onze gloednieuwe Meer Sports app! Dat betekent dat jij thuis vanaf de bank, op je werk, of tijdens het eten koken snel een lesje kunt boeken, dan ben je zeker van een plekje en word je niet teleurgesteld! Inloggen kan met je e-mail en geboortedatum. Lukt dit niet? Check dan bij ons of jouw e-mailadres juist in ons systeem staat. Op dit moment zitten we in de overgangsfase, maar per 1 februari is het reserveren van iedere groepsles zeker aan te raden. Zo ben je zeker van een plekje bij jouw favoriete les. Ben je niet zo handig met apps of heb je daar helemaal geen zin in? Bel dan naar de sportschool of vraag aan een van onze baliemedewerkers of ze voor jou een plekje bij jouw favoriete les kunnen reserveren. Alle lessen zijn 24 uur van te voren te reserveren en spinninglessen kunnen vanaf 4 weken van te voren geboekt worden. Je kunt reserveren tot 5 minuten voor de start. Hierdoor kan je ook last-minute binnen komen lopen. Meld jezelf dan wel even aan bij de balie. Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan kun jij jezelf ook heel gemakkelijk afmelden. Wij kunnen jou op deze manier verzekeren van een plekje en je op de hoogte houden als er een last-minute verandering is in ons rooster. Alleen maar voordelen dus!

Onze app is te downloaden via de Google Play Store LogoGoogle Play Store en Apple App Store Logo Apple App Store.

 

Winactie Social Media

Volg jij ons al op onze socials? Wij zijn blij dat de Meer Sporty community blijft groeien! Daarom geven wij een prijs weg. Bij 1000 likes op facebook en 300 volgers op Instagram geven wij 2x een cadeaubon t.w.v. € 30,- weg onder onze volgers! Deze kan je inzetten hoe jij wilt! Gratis krediet op jouw pasje, trek je het van je abonnementskosten af, of koop jij gloednieuwe Kick Fun handschoenen?

 

Vragen?

Als je vragen hebt over de nieuwe ontwikkelingen, dan staan wij voor je klaar! Laat het ons weten en we beantwoorden al je vragen!

facebook
twitter
linkedin
instagram
youtube